SuomiLive – Ankkalampi, Korso

Uusi SuomiLive-musiikkifestivaali järjestetään kesäkuun 9. ja 10. päivä ensimmäistä kertaa. Tapahtumapaikka on Korson liikuntapuisto idyllisen Ankkalammen läheisyydessä Vantaalla. Kaksipäiväisen viikonlopputapahtuman aikana lavalla nähdään laadukas ja monipuolinen kotimainen artistikattaus, nousevia kykyjä ja jo ennestään tuttuja Suomirock -huippuja. Molemmat tapahtumapäivät aloittaa stand up -koomikko.

Festivaalin erikoisvieraana esiintyy Ukrainan suosituimpiin, laajaa kansainvälistäkin menestystä saavuttaneisiin rock-yhtyeisiin lukeutuva The HARDKISS.

– Kuriositeettina mainittakoon, että yhtyeen valovoimainen laulusolisti Julia Sanina nähtiin juontajana Eurovision laulukilpailujen finaalilähetyksessä Liverpoolissa toukokuun 13. päivä eli muutama viikko ennen SuomiLive-tapahtumaa.

”Haluamme SuomiLive -tapahtumassa, Korsossa tarjota yleisölle positiivisen, kokonaisvaltaisen festarielämyksen. Vetovoiman ja tapahtuman houkuttelevuuden kannalta artistinimet ovat tietysti ratkaisevassa asemassa, mutta vuosi vuodelta enenevässä määrin asiakkaiden toiveet ja vaatimukset kohdistuvat myös festivaalialueen viihtyvyyteen, tunnelmaan, palveluihin, turvallisuuteen sekä liikenneyhteyksiin. Kaikki nämä asiat on huomioitu SuomiLive -tapahtumaa Vantaalle suunniteltaessa. Kyseessä on rento ja välitön vantaalainen kansanjuhla,” kertoo tapahtumajärjestäjä Tiger Production Oy:n vastaava tuottaja Antti Smeds.

0 Päivää
0 Tuntia
0 Minuuttia
0 Sekuntia

OHJELMA - AIKATAULU

PERJANTAI 9.6.2023

Klo 13.00 – portit auki

Klo 13.30 – Anders Helenius, stand up -koomikko

Klo 14.00 – Terveet Kädet

Klo 15.15 – Arion

Klo 16.30 – Pelle Miljoona Band

Klo 18.00 – Melrose

Klo 19.30 – Electric Boys (Ruotsi)

Klo 21.00 – 22-Pistepirkko

Klo 23.00 – Viikate

LAUANTAI 10.6.2023

Klo 13.00 – portit auki

Klo 13.30 – Heikki Vilja, stand up -koomikko

Klo 14.00 – I Am Your God

Klo 15.15 – Marjo Leinonen & The Bublicans

Klo 16.30 – Jiri Nikkinen – The Beatles Tribute Band

Klo 18.00 – Shiraz Lane

Klo 19.30 – Erja Lyytinen

Klo 21.00 – Peer Günt

Klo 23.00 – The HARDKISS (Ukraina)

Huom! Järjestäjä varaa oikeuden ohjelmamuutoksiin!

Artistit

Viikate

Erja Lyytinen

The Hardkiss

I am your god

Liput myynnissä nyt!

1 päivä 39,90 € / portilla 50€ – K18

1 päivän heimolippu 79,90 € / portilla 90€ – K18

2 päivää 59,90 € / portilla 70€ – K18

2 päivän heimolippu 99,90 € / portilla 110€ – K18

HEIMOLIPPU

Heimolipulla pääsee nauttimaan festivaaleista juhlavasti!

Heimolippulaisille on varattu oma, aidattu ja osittain katettu alue, jossa muun muassa runsaasti istumapaikkoja, baari, saniteettitilat ja pientä purtavaa. Alueelta on näkyvyys lavalle. Heimolippuun sisältyy heimopassi.

Heimoalueelle on myynnissä rajoitettu määrä lippuja.

OSTA LIPUT

Fastivaalin info

Aluekartta

Osoite: Korson liikuntapuisto, Kisatie 23, 01450 Vantaa.

SuomiLive -musiikkifestivaaleille Korsoon pääsee kävellen, polkupyörällä, linja-autolla ja junalla. Korson asemalta kävelee festivaalialueelle kymmenessä minuutissa. Omalla autollakin tietysti pääsee, mutta pysäköintipaikat saattavat olla ”kortilla”.

Palvelut

Alueella on ravintolapalveluita ja ruokamyyntiä. Tapahtuman ravintoissa on anniskeluoikeudet. Oma vesipullo on mahdollista täyttää alueella.  

Rannekkeet

Festivaalilla on käytössä rannekkeet, jolla pääsee kulkemaan alueelta pois ja takaisin. Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin rannekkeenvaihtopisteellä portin läheisyydessä sisääntulon yhteydessä. Suosittelemme tulemaan vaihtamaan rannekkeita jo hyvissä ajoin.  

Ovilipunmyynti

Tapahtuman kaikkia lipputyyppejä saa ostettua lipunmyynnistä tapahtuma paikaltamikäli niitä on jäljellä.

Narikka 

Narikkamaksu 3 euroa/henkilö. Narikka löytyy portin läheisyydestä. 

Turvallisuus 

Sisäänkäynnillä tehdään kaikille festarivieraille turvatarkastus, jolla halutaan varmistaa kävijöiden turvallisuus ja viihtyvyys tapahtumassa. Jättämällä kielletyt esineet kotiin tai narikkaan nopeutat turvatarkastuksen kulkua. Alueelta löytyy ensiapupiste.

Tupakointi

Sallittu ainoastaan merkityillä tupakointipaikoilla. Huomioithan muiden festivaalivieraiden viihtyvyyden. 

Esteettömyys

Festivaalialue on suunniteltu huomioiden liikuntarajoitteiset asiakkaat, ja alueella pääsee kulkemaan esteettömästi. Festivaalialue on tasaista hiekkakenttää. Lavan yhteydessä on erillinen pyörätuolikoroke. Alueella on käytössä inva-WC.

Ei saa tuoda

Saa tuoda

Tapahtuman ikäraja on K-18 vuotta.

Osoite: Korson liikuntapuisto, Kisatie 23, 01450 Vantaa.