SuomiLive – Wäylä, Tornio

Uusi SuomiLive on ensimmäistä kertaa järjestettävä rento musiikkifestivaali Torniossa 25. ja 26. elokuuta. Tapahtumapaikkana toimii Tornionjoen äärellä, Tornion keskustassa, aivan valtakunnan rajalla sijaitseva Greenlinen piha-alue. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana esiintymislavalla nähdään poikkeuksellisen laadukas kotimainen artistikattaus.

”Haluamme SuomiLive-tapahtumassa tarjota yleisölle positiivisen, kokonaisvaltaisen festarielämyksen. Vetovoiman ja tapahtuman houkuttelevuuden kannalta artistinimet ovat tietysti ratkaisevassa asemassa, mutta vuosi vuodelta enenevässä määrin asiakkaiden toiveet ja vaatimukset kohdistuvat myös festivaalialueen viihtyvyyteen, tunnelmaan, palveluihin ja turvallisuuteen. Nämä asiat on huomioitu tapahtumaa Tornioon suunniteltaessa”, kertoo tapahtumajärjestäjä Tiger Production Oy:n vastaava tuottaja Antti Smeds.

”Erityisen ylpeitä olemme paikallisten artistien runsaslukuisuudesta. Terveet Kädet, Lambs ja Freezer sekä alun perin Jukka Poikakin ovat kaikki Torniosta, Rajahurrit Haaparannasta ja Sonata Arctica sekä Ville Liimatainen ja Ajomiehet Kemistä. WäyläLive on rento ja välitön ja aidosti torniolainen kansanjuhla.”

0 Päivää
0 Tuntia
0 Minuuttia
0 Sekuntia

OHJELMA

PERJANTAI 25.8.2023

Stand up -koomikko, Ville Liimatainen ja Ajomiehet, Katri Ylander, Jukka Poika, Rajahurrit, Eini, Samuli Edelmann ja E-Type (SWE)

LAUANTAI 26.8.2023

Stand up -koomikko, Freezer, I Am Your God, Lambs, Terveet Kädet, Electric Boys (SWE), Steve ‘n’ Seagulls, Mustasch (SWE) ja Sonata Arctica

Artistit

Mustasch

E-Type

Sonata Arctica

Samuli Edelmann

Liput myynnissä nyt!

1 päivä 59,90 € – K18

1 päivän heimolippu 79,90 € – K18

2 päivää 89,90 € – K18

2 päivän heimolippu 129,90 € – K18

HEIMOLIPPU

Heimolipulla pääsee nauttimaan festivaaleista juhlavasti!

Heimolippulaisille on varattu oma, aidattu ja osittain katettu alue, jossa muun muassa runsaasti istumapaikkoja, baari, saniteettitilat ja pientä purtavaa. Alueelta on näkyvyys lavalle. Heimolippuun sisältyy heimopassi.

Heimoalueelle on myynnissä rajoitettu määrä lippuja.

LIPUT MYY

Tapahtuman ikäraja on K-18 vuotta.

Osoite: Greenlinen ranta, Pakkahuoneenkatu 1, 95400 Tornio.