SUOMILIVE – VILLATEHDAS, HYVINKÄÄ

SUOMILIVE – VILLATEHDAS, HYVINKÄÄ

  • SUOMILIVEN RAJU HINTAISKU! 

10 TUNTIA HUIPPUMUSAA PUTKEEN, LÄMMIN TUNNELMA JA LAADUKKAAT PALVELUT NYT ”LEFFALIPUN HINNALLA”!

Perjantai 14. ja lauantai 15. heinäkuuta 2023

Villatehtaan sisäpiha

Kankurinkatu 4A 

05800 Hyvinkää

www.suomilive.com/hyvinkaa/

Perjantai 

Heikki Vilja – stand up -koomikko, Katri Ylander, Reino Nordin, Happoradio, Jannika B, Eini, Electric Boys (Ruotsi), Samuli Edelmann ja Teflon Brothers

Lauantai 

Mika Eirtovaara – stand up -koomikko, Kake Randelin, Kuningasidea, Diandra, Mouhous, Mariska ja Kazka (UKR)

Hyvinkäällä perjantaina ja lauantaina, 14. ja 15. päivä heinäkuuta järjestettävä SuomiLive on uusi, rento musiikkifestivaali. Tapahtumapaikkana toimiva Villatehdas tunnetaan ainutlaatuisena vapaa-ajan toimintojen keskittymänä kaupungin keskustassa. SuomiLive -lavalla nähdään laadukas kotimainen artistikattaus Samuli Edellmannin, Kake Randelinin, Teflon Brothersin ja Einin johdolla sekä erikoisvieraina kokenut ruotsalainen hard rock -yhtye Electric Boys ja Ukrainan tunnetuin folkrock-kokoonpano nimeltä Kazka.

RAJU HINTAISKU ENNAKKOLIPUNMYYNNIN VAUHDITTAMISEKSI

”Festareiden ennakkolipunmyynti on poikkeuksellisen nihkeää tänä kesänä, joten päätimme ottaa härkää sarvista ja tempaista oikein urakalla. Pudotamme lippujen hinnat alle puoleen alkuperäisestä! Tarjoamme yleisölle 10 tuntia huippumusaa putkeen, upean tunnelman ja laadukkaat palvelut ”leffalipun hinnalla”. Kahden päivän lippukin vain alle kolmekymppiä,” SuomiLiven järjestäjät kertovat.

Olemme kiitollisia kaikille niille, jotka ovat lipun tapahtumaan jo ostaneet, otamme heihin yhteyttä ja hyvitämme tietysti hintaerotuksen,” järjestäjät toteavat.

SUOMILIVE – VILLATEHDAS: UUDET, ALENNETUT LIPUN HINNAT

1 PV - 24,90€                              (alkuperäinen hinta 59,90 €)

2 PV - 29,90€                              (alkuperäinen hinta 99,90 €)

1 PV heimo - 49,90€                 (alkuperäinen hinta 79,90 €)

2 PV heimo - 79,90€                 (alkuperäinen hinta 129,90 €)

Liput ennakkoon www.lippu.fi

HEIMOLIPPU

Heimolipulla pääsee nauttimaan festivaaleista juhlavasti!

Heimolippulaisille on varattu oma, aidattu ja osittain katettu alue, jossa muun muassa runsaasti istumapaikkoja, baari, saniteettitilat ja pientä purtavaa. 

Alueelta on hyvä näkyvyys lavalle. Heimolippuun sisältyy heimopassi. Heimoalueelle on myynnissä rajoitettu määrä lippuja.

Alueella on ravintolapalveluita ja ruokamyyntiä. Tapahtuman ravintolassa on A-oikeudet. Festivaalilla on käytössä rannekkeet, joilla pääsee kulkemaan alueelta pois ja takaisin. 

Tapahtuman ikäraja on K-18 vuotta.

ARTISTI-INFO

Image
Image

 www.kazka.band/en/

KAZKA – ukrainalaiset folkrock-taiturit

Modernia, elektro-folkin sävyttämää pop-musiikkia esittävä ukrainalainen Kazka nähdään SuomiLive – Hyvinkää -tapahtuman erikoisvieraana. Suomalaisille Kazka tuli tutuksi jo vuosi sitten helmikuussa, jolloin se villitsi innostunutta yleisöä Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä. Paluukeikkaa on siis odoteltu puolisentoista vuotta.

Kazka on sodan varjossa noussut ukrainalaisen voiman ja sinnikkyyden symboliksi! Musiikillisten ansioittensa lisäksi yhtye välittää vahvaa sanomaa siitä tilanteesta, jota ukrainalaiset juuri nyt elävät. Yhtyeen voimalause #IAMUKRAINE kertoo Kazkan jäsenten elämänfilosofiasta. Kazka eli suomeksi Satu on perustettu vuonna 2017. Nykyinen kokoonpano koostuu kolmesta ydinmuusikosta: laulusolistina toimii Oleksandra ”Sasha” Zaritska, ukrainalaisia perinnepuupuhaltimia (vrt. sopilka) soittaa Dmytro Mazuriak ja kitaraa ja kosketinsoittimia Mykyta ”Nikita” Budash. Live-keikoilla kokoonpano lajenee.

ELECTRIC BOYS - mukana kokoonpanossa Hanoi Rocksin riveissäkin soittaneet Conny Bloom ja Andy ”AC” Christell

Electric Boys kuuluu Ruotsin kokeneeseen ja menestyneeseen rock-sukupolveen. Yhtye on perustettu noin 36 vuotta sitten, vuonna 1987 Tukholmassa. Electric Boys, ehkä tässä tapauksessa paremminkin electric men, on rehevästi, vapautuneesti ja mukaansa tempaavasti irrotteleva bändi. Viisikon musiikkia on kutsuttu englanninkielisellä ilmaisulla “funky hard rock with roots in the ‘70s groove rock and ’60s pop and psychedelia”.Yhtye on pitkän uransa aikana esiintynyt Ruotsin lisäksi ympäri maailmaa ja ”lämmitellyt” kiertueilla muun muassa Mr Big -yhtyettä ja Metallicaa. Kahdeksan albumia julkaisseen Electric Boysin viimeisin on ”Ups!de Down” vuodelta 2021.

Suomessa Electric Boys tunnetaan parhaiten siitä, että yhtyeen perustajäsenet laulaja-kitaristi Conny Bloom ja basisti Andy ”AC” Christell olivat mukana Hanoi Rocks -yhtyeen kokoonpanossa vuodesta 2004 vuoteen 2009. Niin Connylle kuin Andyllekin kutsu astua Hanoi Rocksin riveihin oli niin merkittävä asia, että Electric Boys pantiin siksi aikaa telakalle. Conny ja Andy soittavat Hanoi Rocksin albumeilla ”Another Hostile Takeover” vuodelta 2005 ja ”Street Poetry” vuodelta 2007.

Mainittakoon, että laadukkaista juomista pitävä Conny Bloom tunnetaan Englannissa paitsi muusikkona myös mainoskasvona. Tuote on Jameson Cold Brew Irish Whiskey.

KAKE RANDELIN – sympaattinen pop-iskelmäveteraani

Loppuvuodesta 1979 ilmestyi Kake Randelinin singlelevy, joka sisälsi kappaleet "En unta saa" ja "Kirje kotiin", joista "Kirje kotiin" nousi hitiksi. Siitä se kaikki alkoi!

Keväällä 2023 Kake Randelin kiertää uransa ensimmäisellä, 14 paikkakuntaa käsittävällä konserttisalikiertueelle! Menestys on ollut mahtava, loppuunmyytyjä saleja ja raikuvia suosionosoituksia!

Huippusympaattinen Kake Randelin on tähän mennessä julkaissut yli 20 albumia, joihin sisältyvät muun muassa hitit ”Nasta pimu”, ”Tarja”, ”Avaa hakas”, ”Jannu huoleton”, ”Tilipäivä koittaa” ja ”Kielletyt tunteet”. Kake oli pop jo 1970-luvulla ja pop hän on tänäänkin! Kake Randelin on ahkera keikkailija ja yksi maamme kysytyimmistä kevyen musiikin artisteista. 

EINI

Maamme kiistaton discokuningatar Eini on viihdyttänyt  suomalaisia jo vuodesta 1977 alkaen, kun vasta 17-vuotiaan tulokkaan debyyttisinkku ”Yes Sir, alkaa polttaa” muodostui heti jättihitiksi. Vaikka vuodet vierii ei Eini ole hiljentämässä tahtiaan, vaan jatkaa uskomatonta uraansa upeampana kuin koskaan. Tästä todisteena on 7.4. julkaistu Einin uran 15. studioalbumi Pimeän jälkeen. Albumin tuotannosta vastaa muun muassa Kuumaa -yhtyeen ja Bessin tuottajana kunnostautunut Jonas Olsson. Albumilta on lohkaistu ennakkoon neljä singleä: nimikappale Pimeän jälkeenEn itke sun peräänÄlä pelkää mua ja Syntynyt uudelleen.

Uudet kappaleet esittelevät Einin siellä, missä hän on kuin kotonaan – Pimeän yökerhon tanssilattialla, strobovalojen välkkeessä ja discopallon loisteessa tarjoamassa ihmisille ihanaa pakomatkaa arjesta ja sen haasteista.

”Tämä albumi on jollain tapaa mulle urani läheisin. Olen ollut koko prosessissa alusta asti mukana, tavannut tuottajani Jonas Olssonin kanssa biisin tekijät, jutellut teksteistä ja aiheista, joista haluaisin laulaa ja antanut teemoja. Olen saanut häärätä mukana lähes koko tuotannon ajan. Huomaan eron siinä miten erilaista näitä on lähteä esittämään yleisölle. Se on riemukasta. Biisit ovat heti omiani ja yleisön reaktiot sen mukaisia”, Eini kertoo.

Albumilla jo julkaistut sinkkubiisit saavat rinnalleen lisää väriä albumiraidoista Puhdasta nautintooVoittamatonAjanJos katuisin ja 17.

”Näistä kappaleista 17 on mulle henkilökohtaisin. Se on tarina sille nuorelle Einille, joka aloitti uransa 45 vuotta sitten, mutta samalla laulu on myös kannustus kaikille nuorille!”, Eini jatkaa.

SAMULI EDELLMANN – ansioitunut tulkitsijamestari

Uransa aikana yli puoli miljoonaa albumia myynyt Samuli Edelmann on omaa tietään kulkeva tulkitsija, jonka laaja-alainen repertuaari taidelevyistä pop-musiikkiin löytää poikkeuksetta tiensä suomalaisten sydämiin. 

Läpi­murto tapahtui ”Pienestä kii” -kappaleella vuonna 1991. Sitä seurasivat ”Peggy”, Aikakoneen Sanin kanssa duettona levytetty ”Tuhat yötä”, ”(Sinä olet) Aurinko”, ”Kaikki tahtoo”, ”Karavaanari”, ”Juhlat alkakoon”, ”Jos sä tahdot niin”, ”Nukku­matti”, "Tähti­pölyä" ja "Ei mitään hätää".

Viime vuosina Samuli on tehnyt tiivistä yhteistyötä kaihoisaa tunteen paloa ja modernia mustalaismusiikkia yhdistävän Orkestra Suora Lähetyksen kanssa. Miesten yhteistyö on konkretisoitunut hurmoksellisiin keikkoihin kyläjuhlista festivaalien päälavoille sekä vuonna 2018 julkaistuun ”Käteni”-albumiin.

Parhaillaan suomalaisten rakastama Edelmann valmistelee uutta pop-albumia yhdessä mm. Antti Tuiskun, Sannin, Jenni Vartiaisen, Elastisen ja Juha Tapion kanssa yhteistyötä tehneen Jurekin kanssa. Edelmannin toive ja suunnitelma paluusta pop-musiikin pariin on kytenyt jo pidempään. 

Edelmann keikkailee ensi kesänä Helsinki Sound Machine -yhtyeen kanssa juhlistaakseen 30 vuotta sitten perustettua yhtyettä, jonka ajalta Samulin suurimmat hitit ovat. Tasokkaassa kokoonpanossa soittavat Peter Enberg, Sami Kuoppamäki, Kalle Chydenius, Leri Leskinen, Ville Hukkinen ja Marko Kataja. Keikoilla kuullaan myös uutta, vielä julkaisematonta musiikkia.

SUOMILIVE -FESTARIT

Ensimmäinen SuomiLive -festivaali järjestettiin Vantaalla 9. ja 10. päivä kesäkuuta. Jatkoa seuraa Hyvinkäällä14.-15. heinäkuuta, Raumalla 21.-22. heinäkuuta, Kemijärvellä 21.-22. heinäkuuta, Pieksämäellä 4.-5.elokuuta ja Torniossa 25.-26. elokuuta 2023.

Lisätiedot festivaaleista löytyvät www.suomilive.com -nettisivuilta:

www.suomilive.com/vantaa/

www.suomilive.com/hyvinkaa/

www.suomilive.com/rauma/

www.suomilive.com/kemijarvi/

www.suomilive.com/pieksamaki/

www.suomilive.com/tornio/

LISÄTIEDOT

www.suomilive.com

Sami Hokkanen, liiketoimintajohtaja, Tiger Production Oy050 3766 407, sami.hokkanen@tigerproduction.fi

Antti Smeds, vastaava tuottaja, Tiger Production Oy, 0400 812 904, antti.smeds@tigerproduction.fi

Lasse Norres, lehdistövastaava, ECF Oy, 044 770 6007, lasse@norres.fi

Artisti-info ja promo-kuvat:

www.facebook.com/kakerandelinvirallinen/ / www.facebook.com/einifi/?locale=fi_FI / www.dexviihde.fi/artisti/kuningasidea/ / www.dexviihde.fi/artisti/katri-ylander/ / www.kazka.band/en/Samuli Edelmann Official | Facebook / www.mouhous.com / www.dexviihde.fi/artisti/katri-ylander/ / www.jannikab.com / www.happoradio.net / www.mariska.fi / www.universalmusic.fi/tag/teflon-brothers/Diandra | Facebook / www.electricboys.com / www.reinonordin.com

Tagit :

Hyvinkää,Suomilive,villatehdas

Jaa tämä :