SUOMILIVE – VILLATEHDAS, HYVINKÄÄ – Ensi viikolla 14. – 15. heinäkuuta. – Esiintymisjärjestys & aikataulut julkaistu! – Mukana mm. Samuli Edelmann, Kake Randelin, Teflon Brothers,

SUOMILIVE – VILLATEHDAS, HYVINKÄÄ – Ensi viikolla 14. – 15. heinäkuuta. – Esiintymisjärjestys & aikataulut julkaistu! – Mukana mm. Samuli Edelmann, Kake Randelin, Teflon Brothers,

SUOMILIVE – VILLATEHDAS, HYVINKÄÄ

Ensi viikon perjantai 14. ja lauantai 15. heinäkuuta

Villatehtaan sisäpiha

Kankurinkatu 4A 

05800 Hyvinkää

www.suomilive.com/hyvinkaa/

Perjantai 14.7. kello 13.00 – 24.00

Heikki Vilja – stand up -koomikko, Katri Ylander, Jannika B, Reino Nordin, Eini, Electric Boys (Ruotsi), Happoradio, Samuli Edelmann & Helsinki Sound Machine ja Teflon Brothers

Lauantai 15.7. kello 13.00 – 24.00

Mika Eirtovaara – stand up -koomikko, Kake Randelin, Kuningasidea, Diandra, Kazka (UKR), Mariska ja Mouhous 

SuomiLive on uusi, rento musiikkifestivaali. Tapahtumapaikkana toimiva Hyvinkään Villatehdas tunnetaan ainutlaatuisena vapaa-ajan toimintojen keskittymänä kaupungin keskustassa. SuomiLive -lavalla nähdään laadukas kotimainen artistikattaus Samuli Edelmannin, Kake Randelinin, Teflon Brothersin ja Einin johdolla sekä erikoisvieraina kokenut ruotsalainen hard rock -yhtye Electric Boys ja Ukrainan tunnetuin folkrock-kokoonpano nimeltä Kazka.

OHJELMA-AIKATAULU

Perjantai 14.7.

13.00                 Portit auki

13.30                 Heikki Vilja, stand up -koomikko

14.00                 Katri Ylander

15.15                 Jannika B

16.15                 Reino Nordin

17.30                 Eini

18.45                 Electric Boys (Ruotsi)

20.15                Happoradio

21.30                 Samuli Edelmann & Helsinki Sound Machine

23.00                 Teflon Brothers

Lauantai 15.7.

13.00                 Portit auki

13.30                 Mika Eirtovaara, stand up -koomikko

14.00                 Kake Randelin

16.00                 Kuningasidea

17.30                 Diandra

19.00                 Kazka (Ukraina)

21.00                 Mariska

23.00                 Mouhous

Huom! Järjestäjä varaa oikeuden ohjelmamuutoksiin!

ARTISTI-INFO

EINI

Maamme kiistaton discokuningatar Eini on viihdyttänyt  suomalaisia jo vuodesta 1977 alkaen, kun vasta 17-vuotiaan tulokkaan debyyttisinkku ”Yes Sir, alkaa polttaa” muodostui heti jättihitiksi. Vaikka vuodet vierii ei Eini ole hiljentämässä tahtiaan, vaan jatkaa uskomatonta uraansa upeampana kuin koskaan. Tästä todisteena on 7.4. julkaistu Einin uran 15. studioalbumi Pimeän jälkeen. Albumin tuotannosta vastaa muun muassa Kuumaa -yhtyeen ja Bessin tuottajana kunnostautunut Jonas Olsson. Albumilta on lohkaistu ennakkoon neljä singleä: nimikappale Pimeän jälkeenEn itke sun peräänÄlä pelkää mua ja Syntynyt uudelleen.

Uudet kappaleet esittelevät Einin siellä, missä hän on kuin kotonaan – Pimeän yökerhon tanssilattialla, strobovalojen välkkeessä ja discopallon loisteessa tarjoamassa ihmisille ihanaa pakomatkaa arjesta ja sen haasteista.

”Tämä albumi on jollain tapaa mulle urani läheisin. Olen ollut koko prosessissa alusta asti mukana, tavannut tuottajani Jonas Olssonin kanssa biisin tekijät, jutellut teksteistä ja aiheista, joista haluaisin laulaa ja antanut teemoja. Olen saanut häärätä mukana lähes koko tuotannon ajan. Huomaan eron siinä miten erilaista näitä on lähteä esittämään yleisölle. Se on riemukasta. Biisit ovat heti omiani ja yleisön reaktiot sen mukaisia”, Eini kertoo.

Albumilla jo julkaistut sinkkubiisit saavat rinnalleen lisää väriä albumiraidoista Puhdasta nautintooVoittamatonAjanJos katuisin ja 17.

”Näistä kappaleista 17 on mulle henkilökohtaisin. Se on tarina sille nuorelle Einille, joka aloitti uransa 45 vuotta sitten, mutta samalla laulu on myös kannustus kaikille nuorille!”, Eini jatkaa.

Image

SAMULI EDELMANN – ansioitunut tulkitsijamestari

Uransa aikana yli puoli miljoonaa albumia myynyt Samuli Edelmann on omaa tietään kulkeva tulkitsija, jonka laaja-alainen repertuaari taidelevyistä pop-musiikkiin löytää poikkeuksetta tiensä suomalaisten sydämiin. 

Läpi­murto tapahtui ”Pienestä kii” -kappaleella vuonna 1991. Sitä seurasivat ”Peggy”, Aikakoneen Sanin kanssa duettona levytetty ”Tuhat yötä”,”(Sinä olet) Aurinko”, ”Kaikki tahtoo”, ”Karavaanari”, ”Juhlat alkakoon”, ”Jos sä tahdot niin”, ”Nukku­matti”, "Tähti­pölyä" ja "Ei mitään hätää".

Perjantai-iltana 14. heinäkuuta SuomiLiven lavalle Hyvinkäällä astuu uransa aikana yli puoli miljoonaa albumia myynyt Samuli Edelmann. Artisti on poikkeuksellinen omaa tietään kulkeva tulkitsija, jonka laaja-alainen repertuaari taidelevyistä pop-musiikkiin löytää poikkeuksetta tiensä suomalaisten sydämiin.  

Tänä kesänä päästään maistamaan harvinaista herkkua, kun Samuli Edelmann palaa esiintymislavoille soolouransa alkuaikojen Helsinki Sound Machine -yhtyeen kanssa. 1990-luvulla Samulin kanssa aktiivisesti keikkaillut kokoonpano on esiintynyt yhdessä viimeksi yli 25 vuotta sitten.

- Helsinki Sound Machinen paluusta on puhuttu jo pitkään, mutta nyt aika tuntui oikealta. Ensimmäiset treenit on jo takana, ja tunnelma niissä oli hyvä. Se energia ja yhteys mikä meillä oli aikoinaan, on edelleen tallella, Samuli Edelmann kertoo.

Samulin ja ylistetyn Helsinki Sound Machine -yhtyeen esittämänä kuullaan keikoilla rakastettuja kappaleita, joita ei ole esitetty livenä vuosiin.

Image

LIPUT

SUOMILIVE – VILLATEHDAS

HUIPPUEDULLISET LIPUN HINNAT

1 PV - 24,90€

2 PV - 29,90€

1 PV heimo - 49,90€

2 PV heimo - 79,90€

Liput ennakkoon www.lippu.fi

HEIMOLIPPU

Heimolipulla pääsee nauttimaan festivaaleista juhlavasti!

Heimolippulaisille on varattu oma, aidattu ja osittain katettu alue, jossa muun muassa runsaasti istumapaikkoja, baari, saniteettitilat ja pientä purtavaa. 

Alueelta on hyvä näkyvyys lavalle. Heimolippuun sisältyy heimopassi. Heimoalueelle on myynnissä rajoitettu määrä lippuja.

Alueella on ravintolapalveluita ja ruokamyyntiä. Tapahtuman ravintolassa on A-oikeudet. Festivaalilla on käytössä rannekkeet, joilla pääsee kulkemaan alueelta pois ja takaisin. 

Tapahtuman ikäraja on K-18 vuotta.

MEDIAN AKKREDITOINTI 

Medialle - SuomiLive

SUOMILIVE -FESTARIT

Ensimmäinen SuomiLive -festivaali järjestettiin Vantaalla 9. ja 10. päivä kesäkuuta. Jatkoa seuraa ensi viikolla Hyvinkäällä 14.-15. heinäkuuta ja myöhemmin Raumalla 21.-22. heinäkuuta, Kemijärvellä 21.-22. heinäkuuta, Pieksämäellä 4.-5. elokuuta ja Torniossa 25.-26. elokuuta 2023.

Lisätiedot festivaaleista löytyvät www.suomilive.com -nettisivuilta:

www.suomilive.com/vantaa/

www.suomilive.com/hyvinkaa/

www.suomilive.com/rauma/

www.suomilive.com/kemijarvi/

www.suomilive.com/pieksamaki/

www.suomilive.com/tornio/

LISÄTIEDOT

www.suomilive.com

Sami Hokkanen, liiketoimintajohtaja, Tiger Production Oy050 3766 407, sami.hokkanen@tigerproduction.fi

Antti Smeds, vastaava tuottaja, Tiger Production Oy, 0400 812 904, antti.smeds@tigerproduction.fi

Lasse Norres, lehdistövastaava, ECF Oy, 044 770 6007, lasse@norres.fi

Artisti-info ja promo-kuvat:

www.facebook.com/kakerandelinvirallinen/ / www.facebook.com/einifi/?locale=fi_FI / www.dexviihde.fi/artisti/kuningasidea/ / www.dexviihde.fi/artisti/katri-ylander/ / www.kazka.band/en/ Samuli Edelmann Official | Facebook / www.mouhous.com / www.dexviihde.fi/artisti/katri-ylander/ / www.jannikab.com / www.happoradio.net / www.mariska.fi / www.universalmusic.fi/tag/teflon-brothers/ / Diandra | Facebook / www.electricboys.com / www.reinonordin.com

Image

Tagit :

Suomilive,villatehdas

Jaa tämä :