SuomiLive – Villatehdas

Uusi, rento musiikkifestivaali Villatehtaan sisäpihalla, Hyvinkäällä!

Hyvinkäällä 14. ja 15. päivä heinäkuuta järjestettävä SuomiLive on uusi, rento musiikkifestivaali. Tapahtumapaikkana toimiva Villatehdas on ainutlaatuinen vapaa-ajan toimintojen keskittymä Hyvinkään keskustassa. Kesäviikonlopun aikana esiintymislavalla nähdään poikkeuksellisen laadukas kotimainen artistikattaus sekä erikoisvieraana Ukrainan tunnetuimpiin pop/rock-yhtyeisiin lukeutuva Kazka.

Haluamme SuomiLive-tapahtumassa tarjota yleisölle positiivisen ja kokonaisvaltaisen festarielämyksen. Vetovoiman ja tapahtuman houkuttelevuuden kannalta artistinimet ovat tietysti ratkaisevassa asemassa, mutta vuosi vuodelta enenevässä määrin asiakkaiden toiveet ja vaatimukset kohdistuvat myös festivaalialueen viihtyvyyteen, tunnelmaan, palveluihin ja turvallisuuteen. Nämä asiat on huomioitu tapahtumaa Villatehtaan sisäpihalle, Hyvinkäälle suunniteltaessa. Kotimainen artistikattaus on kova, mutta ylpeitä olemme myös festivaalin erikoisvieraasta, Ukrainan menestyneimpiin pop/rock-bändeihin kuuluvasta Kazkasta. SuomiLive on rento ja välitön kansanjuhla”, kertoo tapahtumajärjestäjä Tiger Production Oy:n vastaava tuottaja Antti Smeds.

0 Päivää
0 Tuntia
0 Minuuttia
0 Sekuntia

OHJELMA

PERJANTAI 14.7.2023

Heikki Vilja (stand up), Katri Ylander, Happoradio, Jannika B, Eini, Electric Boys (SWE), Samuli Edelmann ja Teflon Brothers

LAUANTAI 15.7.2023

Mika Eirtovaara (stand up), Kake Randelin, Kuningasidea, Diandra, Mouhous, Mariska ja Kazka (UKR)

Artistit

Samuli Edelmann

Teflon Brothers

Kake randelin

Eini

Liput myynnissä nyt!

1 päivä 59,90 € – K18

1 päivän heimolippu 79,90 € – K18

2 päivää 99,90 € – K18

2 päivän heimolippu 129,90 € – K18

HEIMOLIPPU

Heimolipulla pääsee nauttimaan festivaaleista juhlavasti!

Heimolippulaisille on varattu oma, aidattu ja osittain katettu alue, jossa muun muassa runsaasti istumapaikkoja, baari, saniteettitilat ja pientä purtavaa. Alueelta on hyvä näkyvyys lavalle. Heimolippuun sisältyy heimopassi.

Heimoalueelle on myynnissä rajoitettu määrä lippuja.

LIPUT MYY

Tapahtuman ikäraja on K-18 vuotta.

Osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää.